Blog

Solutions

De verandering in data analytics in de B2B-sector

De veranderingen die de B2B-sector doormaakt zijn soms maar moeilijk bij te benen. De enorme berg aan sales data die afkomstig is van onder andere CRM- en ERP-systemen bieden bedrijven in de B2B-business, informatie waar ze eerder nooit toegang tot hadden. De data wordt verwerkt door algoritmes en hierdoor kan men zich nog specifieker focussen op zijn doelgroep. Wat betekent deze Big Data voor de B2B-sector?

Lees meer
Solutions

De toekomst van B2B sales

B2B Sales verandert razendsnel. Tot voorkort lag elke technologische focus op de consumentenmarkt, maar dit verandert. Dit brengt de toekomst voor B2B.

Lees meer
Solutions

De top 3 voorbeelden van computer vision in de maakindustrie

Computer vision (CV) en machine vision (MV) zijn vormen van kunstmatige intelligentie die visuele input opnemen en interpreteren. Mensen gebruiken de termen regelmatig door elkaar heen. Begrijpelijk, omdat de technieken elkaar behoorlijk overlappen. Beeldherkenning is bijvoorbeeld een belangrijk gedeeld kenmerk.

Lees meer
Solutions

Wat is next best action marketing en hoe helpt AI hierbij?

Bij elk bedrijf draait het uiteindelijk allemaal om de verkoop van de producten of diensten. Alleen is het steeds lastiger om producten of diensten te verkopen door de grote hoeveelheid concurrentie.

Lees meer
Solutions

Voorkom klantverloop met Sales AI

Nog niet zo lang geleden was het terugdringen van het klantverloop een gigantische uitdaging voor bedrijven. Terwijl hun beste sales professionals aan de voordeur nieuwe klanten naar binnen haalden, liepen bestaande klanten via de achterdeur vrolijk weer naar buiten. In feite was het dweilen met de kraan open.

Lees meer
Solutions

De voordelen van Automated Machine Learning voor jouw organisatie

Automated Machine Learning (AutoML) biedt een gouden oplossing voor bedrijven die meer uit hun data willen halen, maar die niet de experts in huis hebben om daar uren in te investeren. AutoML is dé manier om dit gat te overbruggen. De techniek zorgt ervoor dat je de modellen die je nodig hebt voor data analyse binnen je bedrijf, veel sneller kunt bouwen. In dit artikel bekijken we de voordelen en de toepassingsmogelijkheden van AutoML. Maar daarvoor moeten we natuurlijk eerst kijken naar wat AutoML precies is en hoe het zich verhoudt tot Machine Learning.

Lees meer
Solutions

Hoe sales AI helpt om sales triggers te herkennen

Wil je ook graag een klant of prospect benaderen, maar heb je nog geen haakje? In dit artikel leggen wij je uit wat sales triggers zijn en hoe je die inzet in het contact met prospects en klanten.

Lees meer
Solutions

Wat is sales forecasting en hoe helpt AI je daarbij?

Sales forecasting is een voorspelling op de hoeveelheid sales, omzet of winst die je in de toekomst verwacht te behalen met jouw dienst of product, op basis van berekeningen.

Lees meer
Solutions

De beste sales technieken voor bestaande klanten

In B2B levert de inspanning om meer sales uit bestaande business te halen vaak meer op dan de inspanning om new business binnen te halen. Bovendien is in veel bedrijven de omzet niet gelijk over alle klanten verdeeld. Een klein aantal klanten levert het grootste deel van de omzet op. Wat zijn nu de beste salestechnieken om gebruik van te maken?

Lees meer
Solutions

Ontdek kansen met sales data en AI

Artificial intelligence (AI) is één van de meest spraakmakende, nieuwe technologieën van dit moment. Het betreft een innovatieve techniek, die een grote invloed heeft op vrijwel elk onderdeel van het bedrijfsleven.

Lees meer

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.