Detecteer verborgen opportuniteiten

Verkopen zijn de groeimotor voor ondernemingen. Signalen voor aankomende opportuniteiten, mogelijke klantenuitval of welke verkoopsactie het best zal renderen zitten verborgen in de data. Voor verkopers is het echter onbegonnen werk om het overzicht te bewaren en alle relevante informatie en acties uit uw rapporteringsysteem te halen. Daardoor gaan verkoopsopportuniteiten vaak verloren. Met Trendskout krijgt u de tools in handen om het maximaal potentieel uit uw sales te benutten. De krachtige maar eenvoudig in te zetten AI algoritmen helpen uw data om te zetten in waardevolle inzichten en acties.

Toepassingen

Advanced prediction

Zet Trendskout AI in om moeilijk te voorspellen gebeurtenissen te detecteren zoals klanten die na een lange inactiviteit een herbestelling zullen doen, of aankomende churn (klantenverlies) te detecteren…

Impact analyse

Leg de onderliggende drivers bloot binnen uw salesproces en uw organisatie. Hoeveel impact heeft een mogelijke prijsstijging? Wat drijft de operationele efficientie van uw organisatie? Wat is de beste opvolgactie in het salesproces?

Quality control & Visuele inspectie

Kwaliteit en veiligheid garanderen vergt vaak visuele controle. Met Trendskout AI kan u dit automatiseren en u focussen op uw core.

Financial forecast

Voorspel financiële KPI’s zoals cashflow, bruto marge en meer op basis van uw reeds aanwezige data en grijp proactief in om bij te sturen.

Automatiseer customer support

Klanten ondersteunen is cruciuaal maar vaak arbeidsintensief. Biedt uw klanten de beste service met geautomatiseerde support flows, inclusief spraak en tekst.

Verwerken documenten

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.

groothandel use case

Case Study: Realiseren van optimale distributie op Europese schaal

Sidem is een leider in onderdelen voor auto-assemblage en vervangingsmarkt. Een cruciaal punt voor hen en hun klanten is om te voorspellen welk product welke klant zal nodig hebben en wanneer. Om haar maximaal haar potentieel te benutten en klanten nooit zonder Sidem-product te laten zitten, zette Sidem Trendskout opportunity detection in die op Europese schaal verkoopskansen spotte bij verschillende verdelers.

artificial intelligence

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor groothandels, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Best Value

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Klanten aan het woord

 in Solutions

Klanten ontzorgen en saleskansen spotten met AI-forecasting

Bedrijven en organisaties die op gouden bergen aan relevante data zitten, rekenen steeds vaker op AI om die te ontginnen. Zo ook bij Coeman Packaging, een distributeur van verpakkingsmaterialen en -machines uit Waregem. Met meer dan 3000 B2B-klanten draait de onderneming een omzet van zo’n 35 miljoen euro. “We waren al een tijdlang op zoek...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in Solutions

Sales forecasting en ontdekken van sales opportuniteiten met behulp van artificiële intelligentie en deep learning

Verkopen is bij uitstek een proces, zeker in een B2B context, waarbij menselijke interacties een cruciale rol spelen. AI, Deep Learning en Sales Forecasting kunnen een belangrijke ondersteunende rol spelen in het blootleggen van opportuniteiten en zo deze intermenselijke relaties ondersteunen. Verkoopsteams beschikken vaak over grote hoeveelheden data, denk aan historieken met tijdstippen en hoeveelheden...

goal