Detecteer verborgen opportuniteiten

Sales is de groeimotor van elke onderneming. Je data bevatten een heleboel verborgen signalen over nieuwe groeiopportuniteiten, mogelijke klantuitval en slimme verkoopacties. Zelfs de meest ervaren verkoper kan nooit het volledige overzicht bewaren en alle relevante info uit interne rapportages destilleren. Zo gaan veel salesopportuniteiten verloren.

Trendskout geeft verloren kansen terug en creëert nieuwe verkoopsopportuniteiten. Retailers en groothandels krijgen de juiste AI-tools in handen om hun salespotentieel maximaal te benutten. De krachtige AI-algoritmes van Trendskout helpen je data om te zetten in waardevolle inzichten en acties.

Toepassingen

Automatiseer klantenservice

Goede support is arbeidsintensief. Bezorg klanten de beste ondersteuning met geautomatiseerde support flows, inclusief spraak en tekst.

Quality control & Visuele inspectie

Visuele controle is vaak essentieel om de kwaliteit en veiligheid van producten te garanderen. De Trendskout-AI automatiseert dit proces volledig, voor meer gemoedsrust en minder mankracht.

Anticiperen en voorspellen

De Trendskout-AI detecteert moeilijk te voorspellen gebeurtenissen, zoals slapende klanten met veel kans op een nieuwe bestelling of mogelijke churn van klanten.

Impactanalyse

Leg de onderliggende beweegredenen bloot achter je salesprocessen en -organisatie. Wat is de impact van een eventuele prijsstijging? Wat drijft de operationele efficiëntie van je organisatie? En wat is de best next action in je salesproces?

Verwerking van administratie

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.

Financiële forecasting

Gebruik bestaande data om financiële KPI’s zoals cashflow en brutomarges accuraat te voorspellen.

groothandel use case

Case Study: Optimale onderdelendistributie op Europese schaal

Sidem is een toonaangevende leverancier van onderdelen voor autoassemblage en -herstelling. Eén van de grootste uitdagingen van het bedrijf? Voorspellen op welk moment klanten een bepaald product nodig zullen hebben. Dankzij Trendskout kan Sidem anticiperen op de toekomstige vraag naar onderdelen. De AI met opportunity detection signaleert verkoopkansen bij verschillende verdelers.

AI Software

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor groothandels, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Transparant

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Klanten aan het woord

 in Solutions

Klanten ontzorgen en saleskansen spotten met AI-forecasting

Bedrijven en organisaties die op gouden bergen aan relevante data zitten, rekenen steeds vaker op AI om die te ontginnen. Zo ook bij Coeman Packaging, een distributeur van verpakkingsmaterialen en -machines uit Waregem. Met meer dan 3000 B2B-klanten draait de onderneming een omzet van zo’n 35 miljoen euro. “We waren al een tijdlang op zoek...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in Solutions

Hoe AI en Deep Learning sales vooruit helpt: praktische gids

Artificial intelligence heeft een grote impact op zowat elk bedrijfsdepartement. Sales vormt daarop geen uitzondering. Steeds meer organisaties rekenen op AI om hun salesteams te organiseren, te stroomlijnen en efficiënter te maken. De noodzaak van AI-software in sales is eenvoudig: verkopers zitten op bergen aan waardevolle data, maar weten niet waar eerst te kijken om...

goal