Automatiseer tijdsintensieve workflows

Uitmuntende dienstverlening schaalbaar maken, vraagt om een slimme aanpak. Trendskout analyseert en automatiseert een heleboel arbeidsintensieve processen. De automatisering van manuele workflows, zoals tekst, spraak, media of data, verhoogt de rendabiliteit en maakt middelen vrij voor échte toegevoegde waarde van menselijke medewerkers. Daarnaast verhogen diepgaande data-inzichten ook klanttevredenheid.

Toepassingen

Advanced prediction

Zet Trendskout AI in om moeilijk te voorspellen gebeurtenissen te detecteren zoals verhoogde activiteit bij een specifieke klant, of aankomende churn (klantenverlies) te detecteren…

Financiële forecasting

Voorspel  financiële KPI’s zoals cashflow, bruto marge en meer op basis van uw reeds aanwezige data en grijp proactief in om bij te sturen.

Impact analyse

Leg de onderliggende drivers bloot die uw processen sturen. Wat drijft de operationele efficiëntie van uw support proces? Wat is de beste opvolgactie om een upsell te realiseren?

Kwaliteitscontrole & Visuele inspectie

Kwaliteit en veiligheid garanderen vergt vaak visuele controle. Met Trendskout AI kan u dit automatiseren en u focussen op uw core.

Automatiseer klantenservice

Klanten ondersteunen is cruciaal maar vaak arbeidsintensief. Bied uw klanten de beste service met AI enabled work flows, inclusief spraak en tekst.

Verwerking van documenten

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.

services use case

Case Study: Operationele efficiëntie en dienstverlening naar nieuwe hoogtes in callcenter

IPG is de grootste callcentergroep in België en een Europese voortrekker. Om nog betere klantenrelaties uit te bouwen, was het bedrijf op zoek naar een nog beter begrip van de factoren die achter de optimale klantrelatie schuilgaan. Welke kwaliteits- en performancedrivers zijn doorslaggevend in een typisch klantcontact?

Om dat in kaart te brengen, deed IPG een beroep op de Trendskout-AI. Die werd ingezet om enorme hoeveelheden gestructureerde gegevens, spraakopnames en contactnotities van medewerkers te analyseren en verborgen inzichten te identificeren. Die inzichten worden vervolgens gebruikt om automatiseringsworkflows op te zetten. Het resultaat? Een nog snellere dienstverlening voor klanten en kortere doorlooptijd.

AI Software

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor service bedrijven, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Transparant

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Klanten aan het woord

arcadis
 in General

Arcadis en Trendskout sluiten partnership

Wereldleider op zoek naar AI-software Een veelzijdig AI-platform dat eenvoudig connecties legt met verschillende databronnen, nieuwe inzichten genereert en verbeteringen voorstelt. Met dat verzoek klopte Arcadis aan bij Trendskout. Wat begon als een een pilootproject groeide uit tot een diepgaand partnership voor constante innovatie. Voor onder meer energieconsulting van Arcadis, bijvoorbeeld. Een blik achter de...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in General

Het Laatste Nieuws; “Trendskout-algoritme is onze eerste verdedigingslinie voor ongepaste lezersreacties.”

Lezersreacties op nieuwsberichten vormen niet alleen voer voor discussie op de krantenwebsites zelf, maar ook daarbuiten. Menige redactie krabt zich in de haren over hoe ze de balans kan handhaven tussen voldoende inspraak en een beschaafd debat in commentaarsecties. Waar veel nieuwsmedia de afgelopen jaren besloten om reacties volledig uit te schakelen, gooide Het Laatste...

dpg media kurt en heiko