Optimaliseren van complexe processen

FMCG-bedrijven worden gekenmerkt door complexe verbonden processen. Iedere element in de keten moet optimaal en foutloos aansluiten om de kwaliteit van het product en operationele efficiëntie te garanderen. In connected FCMG bedrijven worden grote hoeveelheden data gegenereerd. De Trendskout AI kan de verborgen drivers in deze data bloot leggen en AI gestuurd workflows opzetten die optimalisatie, kwaliteitscontrole en automatisatie kunnen sturen. Operationele efficiëntie verbeteringen en kwaliteitsgaranties die cruciaal zijn voor ieder sterk FCMG-merk.

Toepassingen

Advanced prediction

Zet Trendskout AI in om moeilijk te voorspellen gebeurtenissen te detecteren zoals klanten die na een lange inactiviteit een herbestelling zullen doen, of aankomende churn (klantenverlies) te detecteren..

Impact analyse

Leg de onderliggende drivers bloot binnen uw salesproces en uw organisatie. Hoeveel impact heeft een mogelijke prijsstijging? Wat drijft de operationele efficientie van uw organisatie? Wat is de beste opvolgactie in het salesproces?

Verwerken documenten en spraak

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten en spraak-interacties categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.

Financial forecast

Voorspel  financiële KPI’s zoals cashflow, bruto marge en meer op basis van uw reeds aanwezige data en grijp proactief in om bij te sturen.

Quality control & Visuele inspectie

Kwaliteit en veiligheid garanderen vergt vaak visuele controle. Met Trendskout AI kan u dit automatiseren en u focussen op uw core.

Anomalie Detectie

Zet Trendskout in om grote hoeveelheden datastromen te analyseren, anomaliën te ontdekken en storingen te voorkomen.


artificial intelligence

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor FMCG-bedrijven, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Best Value

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Interessant artikel

 in Solutions

Toegepaste beeldherkenning: veiligheid en gezondheid

In een vorige blogpost beschreven we hoe beeldherkenning werkt, hoe het ontstaan is en vooral hoe deze techniek in Trendskout eenvoudig kan worden  ingezet. In deze zetten we een concrete toepassing in de kijker die het toonaangevende ontwerp- en adviesbureau Arcadis met Trendskout heeft uitgewerkt. Met de direct bruikbare AI van Trendskout werd in nauwelijks...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in Solutions

Sales forecasting en ontdekken van sales opportuniteiten met behulp van artificiële intelligentie en deep learning

Verkopen is bij uitstek een proces, zeker in een B2B context, waarbij menselijke interacties een cruciale rol spelen. AI, Deep Learning en Sales Forecasting kunnen een belangrijke ondersteunende rol spelen in het blootleggen van opportuniteiten en zo deze intermenselijke relaties ondersteunen. Verkoopsteams beschikken vaak over grote hoeveelheden data, denk aan historieken met tijdstippen en hoeveelheden...

goal