IJzersterke kwaliteitsgarantie en operationele efficiëntie met AI

Met processen die stuk voor stuk onderling verbonden zijn, is het raderwerk van de FMCG erg complex. Alle elementen in de volledige toeleveringsketen moet foutloos op elkaar aansluiten om productkwaliteit en operationele efficiëntie te garanderen. FMCG-bedrijven die al connected zijn, genereren gigantische hoeveelheden data. De Trendskout-AI legt de verborgen krachten achter die data bloot en zet vervolgens AI-gestuurde workflows op. Die workflows sturen op hun beurt optimalisatie, kwaliteitscontrole en automatisering. Zo zorgen sterke merken voor kwaliteitsbewaking en een organisatie die op wieltjes loopt.

Toepassingen

Financiële forecasting

Voorspel  financiële KPI’s zoals cashflow, bruto marge en meer op basis van uw reeds aanwezige data en grijp proactief in om bij te sturen.

Impact analyse

Leg de onderliggende drivers bloot binnen uw salesproces en uw organisatie. Hoeveel impact heeft een mogelijke prijsstijging? Wat drijft de operationele efficiëntie van uw organisatie? Wat is de beste opvolgactie in het salesproces?

Anomalie Detectie

Zet Trendskout in om grote hoeveelheden datastromen te analyseren, anomaliën te ontdekken en storingen te voorkomen.

Voorspellende analyses

Anticipeer op onverwachte gebeurtenissen, uitval van machines en bottlenecks in toeleveringsketens. De Trendskout-AI duikt diep in alle beschikbare gegevens om accurate voorspellingen te leveren en te anticiperen op productienoden en mogelijke problemen.

Kwaliteitscontrole

Automatiseer visuele kwaliteitscontroles doorheen de volledige productieketen met de AI-analyses van Trendskout.

Verwerken documenten en spraak

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten en spraak-interacties categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.


AI Software

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor FMCG-bedrijven, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Transparant

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Interessant artikel

 in Solutions

Toegepaste beeldherkenning: veiligheid en gezondheid

In een vorige blogpost beschreven we hoe beeldherkenning werkt, hoe het ontstaan is en vooral hoe deze techniek in Trendskout eenvoudig kan worden ingezet. Hoe halen organisaties meerwaarde uit en passen ze Beeldherkenning toe?Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases, how-to's en video's gratis in je mailbox.Resource Center Toegang  in Solutions Image...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in Solutions

Hoe AI en Deep Learning sales vooruit helpt: praktische gids

Artificial intelligence heeft een grote impact op zowat elk bedrijfsdepartement. Sales vormt daarop geen uitzondering. Steeds meer organisaties rekenen op AI om hun salesteams te organiseren, te stroomlijnen en efficiënter te maken. De noodzaak van AI-software in sales is eenvoudig: verkopers zitten op bergen aan waardevolle data, maar weten niet waar eerst te kijken om...

goal