Win tijd met AI-gestuurd workflows

Overheden op alle niveaus gaan verder om tijd te winnen door tijdrovende taken te automatiseren, hun organisatie te stroomlijnen om te kunnen focussen op wat echt telt. Burgers en bedrijven hebben een overheid nodig die hen met raad en daad kan bijstaan, en zijn niet gebaat bij een overheid die gebukt gaat onder een administratieve werklast, en die hen de goede informatie op het juiste moment kan aanreiken. Trendskout biedt verschillende naast inzichten in de onderliggende drivers of bottlenecks ook AI gestuurde workflows waarbij manuele controle van tekst, spraak en media verleden tijd is en waarmee u middelen vrij maakt voor menselijke interactie waar ze het meest toegevoegde waarde biedt.

Toepassingen

Advanced prediction

Zet Trendskout AI in om moeilijk te voorspellen gebeurtenissen te detecteren zoals stijging in aanvragen en verwachte workload.

Impact analyse

Leg de onderliggende drivers bloot die uw processen sturen. Wat drijft de operationele efficiëntie van uw ondersteuning proces? Wat zijn de echte bottlenecks, en hoe brengt u ze in kaart?

Quality control & Visuele inspectie

Kwaliteit en veiligheid garanderen vergt vaak visuele controle. Met Trendskout AI kan u dit automatiseren en u focussen op uw core.

Automatische moderatie

Niet alle interacties van mensen voor publicatie vatbaar. Trendskout screent uw online kanalen, zoals sociale media, op ongepaste reacties en verwijdert die.

Automatiseer customer support

Klanten ondersteunen is cruciaal maar vaak arbeidsintensief. Biedt uw klanten de beste service met AI enabled work flows, inclusief spraak en tekst.

Verwerken documenten

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.

public sector use case

Case Study: De juiste informatie op het juiste moment aanbieden aan burgers

Utrecht is als één van de grootste steden uit Nederland toonaangevend in dienstverlening naar haar burgers. Het informatiebeleid wil de burgers van alle nodige documenten voorzien, en dit zeer toegankelijk aanbieden. Zo werd een intranet in het leven geroepen waar burgers en medewerkers alle nodige informatie konden opvragen. Zoeken bleek niet altijd het meest geschikte instrument in deze grote hoeveelheid data waarna de gemeente Utrecht de Trendskout AI inschakelde om een recommendation engine op te starten die burgers sneller de geschikte informatie kon bieden van via zoeken, en zo de burgers sneller op weg hielp.

artificial intelligence

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor de publieke sector, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Best Value

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Klanten aan het woord

TSK model result
 in Solutions

Toegepaste beeldherkenning: veiligheid en gezondheid

In een vorige blogpost beschreven we hoe beeldherkenning werkt, hoe het ontstaan is en vooral hoe deze techniek in Trendskout eenvoudig kan worden  ingezet. In deze zetten we een concrete toepassing in de kijker die het toonaangevende ontwerp- en adviesbureau Arcadis met Trendskout heeft uitgewerkt. Met de direct bruikbare AI van Trendskout werd in nauwelijks...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in General

Het Laatste Nieuws; “Trendskout-algoritme is onze eerste verdedigingslinie voor ongepaste lezersreacties.”

Lezersreacties op nieuwsberichten vormen niet alleen voer voor discussie op de krantenwebsites zelf, maar ook daarbuiten. Menige redactie krabt zich in de haren over hoe ze de balans kan handhaven tussen voldoende inspraak en een beschaafd debat in commentaarsecties. Waar veel nieuwsmedia de afgelopen jaren besloten om reacties volledig uit te schakelen, gooide Het Laatste...

dpg media kurt en heiko