Win tijd met AI-gestuurd workflows

Overheden op alle niveaus zetten in op efficiëntie door tijdrovende taken te automatiseren en hun administratie te stroomlijnen. Zo kunnen ze zich beter concentreren op hun kerntaken en een ideale dienstverlening. Burgers en bedrijven zijn gebaat bij een overheid die onderhevig is aan zo weinig mogelijk administratieve werklast en die hen de juiste info op het juiste moment kan aanreiken. Naast inzichten in de achterliggende organisatieprocessen biedt het Trendskout-platform ook AI-gestuurde workflows. Die maken voorgoed komaf met handmatige controle van formulieren, bewijsstukken en andere documenten. Zo maken overheden middelen vrij voor hun kerntaak: menselijke, gerichte dienstverlening.

Toepassingen

Voorspellende analyses

Detecteer moeilijk te voorspellen gebeurtenissen, zoals stijgingen in aanvragen en verwachte werkdruk op het personeel.

Impact analyse

Leg onderliggende factoren bloot die invloed hebben op de organisatie. Welke quick wins kunnen er gehaald worden uit bestaande processen voor een betere dienstverlening? Waar liggen de echte bottlenecks? De Trendskout-AI brengt ze in kaart.

Kwaliteit- & Visuele inspectie

Kwaliteit en veiligheid garanderen vergt vaak visuele controle. Met Trendskout AI kan u dit automatiseren en u focussen op uw core.

Automatische moderatie

Niet alle interacties van burgers zijn voor publicatie vatbaar. Trendskout screent uw online kanalen, zoals sociale media, op ongepaste reacties en verwijdert die.

Automatiseer customer support

Klanten ondersteunen is cruciaal maar vaak arbeidsintensief. Biedt uw klanten de beste service met AI enabled work flows, inclusief spraak en tekst.

Verwerken documenten

Versnel uw administratie en laat Trendskout uw documenten categoriseren, bundelen en er de juiste workflow acties op uitvoeren.

public sector use case

Case Study: Utrecht innoveert: info op maat van elke inwoner

Utrecht is als vierde grootste stad in Nederland toonaangevend in de dienstverlening tegenover haar inwoners. Dankzij een uitgekiend informatiebeleid worden burgers van alle nodige documenten voorzien – zo ook op de eigen publiekswebsite en het intranet voor interne medewerkers. Een klassieke zoekfunctie volstond niet langer om de grote hoeveelheden gegevens overzichtelijk weer te geven. Daarom schakelde het gemeestebestuur de Trendskout-AI met recommendation engine in. Die biedt contextgevoelige aanbevelingen weer als zoekresultaat, waardoor inwoners sneller geholpen worden.

AI Software

Krachtig Cloud-AI Platform

Naast specifieke modules voor de publieke sector, biedt het Trendskout AutoML platform ook tal van mogelijkheden voor IT teams om snel AI toepassingen op te zetten, Powered door onze unieke dubbele AI laag en gebruiksvriendelijke UI die datatransformaties, algoritmeselectie en hypertuning volledig automatiseert.

Ready to use

Direct inzetbare software-as-a-service, met een heldere interface en flexibel.

Krachtig

Maakt gebruik van de meest gewaardeerde AI-frameworks, zoals Spark en Tensorflow.

Breed inzetbaar

Gebruik Trendskout voor sector-gerelateerde use cases of voor specifieke AI-toepassingen, in verschillende business units tegelijkertijd.

Transparant

SaaS-model met vast maandelijkse tarief. Continue updates, support en hosting zijn inbegrepen.

Connecteer eenvoudig met uw dataTrendskout for Sales beschikt over een breed scala aan plug ins waardoor integratie met uw CRM / ERP pakket in een handomdraai gebeurt

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Klanten aan het woord

TSK model result
 in Solutions

Toegepaste beeldherkenning: veiligheid en gezondheid

In een vorige blogpost beschreven we hoe beeldherkenning werkt, hoe het ontstaan is en vooral hoe deze techniek in Trendskout eenvoudig kan worden ingezet. Hoe halen organisaties meerwaarde uit en passen ze Beeldherkenning toe?Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases, how-to's en video's gratis in je mailbox.Resource Center Toegang  in Solutions Image...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.

 in General

Het Laatste Nieuws; “Trendskout-algoritme is onze eerste verdedigingslinie voor ongepaste lezersreacties.”

Lezersreacties op nieuwsberichten vormen niet alleen voer voor discussie op de krantenwebsites zelf, maar ook daarbuiten. Menige redactie krabt zich in de haren over hoe ze de balans kan handhaven tussen voldoende inspraak en een beschaafd debat in commentaarsecties. Waar veel nieuwsmedia de afgelopen jaren besloten om reacties volledig uit te schakelen, gooide Het Laatste...

dpg media kurt en heiko