Automated AI voor IT Teams

AI-platform voor IT teams

Artificiële Intelligentie en Machine Learning staan symbool voor innovatie – en al helemaal in IT-afdelingen. AI en ML kunnen breed worden ingeschakeld, maar vergen ook tijd om te implementeren en te onderhouden. Het Trendskout AI platform is de oplossing voor IT teams die het zware werk willen automatiseren en zich focussen op hun core, innoveren.


artificial intelligence

Krachtig Cloud-AI PlatformDirect inzetbaar met een heldere interface.


AI modellen op schaal, onder uw controle

AI succesvol toepassen vergt een multi-discplinaire aanpak. Zowel de business als IT moeten geheel nieuwe concepten en denkwijzes toepassen. Dit vergt vaak een onderzoeksgeoriënteerde aanpak die gekenmerkt wordt door lange doorlooptrajecten. Dit legt een hoge druk op IT en data science teams om snel te kunnen itereren. Trendskout neemt die druk weg door het zware technische werk te automatiseren en IT teams zich te laten focussen op de innovatie-cultuur die hen kenmerkt, en de business op het evalueren van de toegevoegde waarde van de AI toepassingen. Dit alles onder controle van het IT team.

neuraal netwerk

Krachtig

ai platform

Het Trendskout platform biedt verschillende AI analyses aan via een gebruiksvriendelijk drag & drop-editor, ondersteund door de Trendskout data prepper voor datatransformaties. Het onderliggende genetisch algoritme voert de zoektocht naar het goede model. Dit winnende model kan dan op verschillende manieren worden ontsloten via de AI flow.

Dit betekent dat IT teams snel nieuwe toepassingen kunnen opzetten en eventuele wijzigingen up of downstream kunnen opgevangen worden door automatische hermodellering via het genetisch algoritme of het aanpassen van de AI flow via de gebruiksvriendelijke UI.

 


Interessant artikel

roi figuur
 in ROI

Artificial intelligence in organisaties: projectaanpak vs. AI-software

Data zijn in sneltempo uitgegroeid tot belangrijke drijfveer voor innovatie. Vaak worden ze voorgesteld als een moeilijk te ontginnen grondstof, die ook nog eens de juiste soort raffinage vraagt. Zoals wel vaker schuilt er ook in dit clichébeeld een stevige grond van waarheid. Veel bedrijven, organisaties en onderzoeksinstellingen kampen met dezelfde uitdaging: hoe data ontginnen...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van machine learning voor uw marketing inspanningen.

 in Solutions

7 tips bij het kiezen van de juiste AI software

Elk AI of Machine Learning project is uniek: uiteenlopende datasets met verschillende variabelen, integraties in of met bestaande soft- of hardware en steeds andere verwachtingen en na te streven doelen. De beslissing over hoe een business case in de praktijk technisch zal worden opgezet is een belangrijke factor in het uiteindelijke succes ervan. In dit...

mensen figuur