Predictions met onze Forecast Tools op basis van AI

Kijk in de toekomst en koppel je data aan onze forecasting software. Met onze forecasting tools kan je aan demand forecasting, sales forecasting en data prediction doen. Door pieken, dalingen en anomalieën te voorspellen, kan je sneller en adequater reageren.
  • Train zelf je model
  • Geen kennis van code nodig
  • Direct inzetbaar
  • Hoge accuraatheid
  • Koppelbaar met alle input (CRM, Database, API, Excel,...)
Boek een gratis demo
ai software

Toegepast in tal van sectoren

Enkele toepassingen van onze Forecasting Software

churn predictie propensity model

Churn Prediction

Monitor contactmomenten, communicatie en verkoop bij uw klanten en voorspel welke klanten dreigen uit te vallen zodat u tijdig kan ingrijpen Trendskout detecteert welke klanten dreigen uit te vallen en signaleert dit zodat uw salesteam tijdig kan ingrijpen.

ai software

Demand Prediction

Detecteer opportuniteiten bij uw klanten en leads, en voorspel zo toekomstige vraag. Vaak gaan opportuniteiten verloren omdat ze niet opgemerkt werden. Trendskout gaat verder dan uw CRM-rapportering en zoekt verborgen verbanden.

sales forecast

Sales Prediction

Voorspel financiële en sales KPI’s zoals cashflow, bruto marge, ordervolume en meer op basis van uw reeds aanwezige data en onze externe databronnen, en grijp proactief in om bij te sturen en beter zicht te krijgen op uw demand planning en financiële forecast.

predictive_onderhoud

Predictive onderhoud

Zet Trendskout in om anomalieën te ontdekken en defecten te voorkomen. Voorspel defecten accuraat en plan onderhoud slimmer in. Trendskout Anomalie Detectie reduceert downtime van machines en beperkt bijkomend productieverlies tot een absoluut minimum.

Nog niet overtuigd?

 in Solutions

Downtime van machines voorspellen met Predictive Maintenance

Van pure waarzeggerij naar AI-gebaseerde forecasting: in de afgelopen eeuwen hebben toekomstvoorspellingen een lange weg afgelegd. In deze blog duiken we in de predictive maintenance. Die tak van AI spitst zich toe op het detecteren van onregelmatigheden of anomalieën om de nood aan onderhoud beter te kunnen inschatten. Dat is bijzonder handig in sectoren waar...

 in Solutions

Klanten ontzorgen en saleskansen spotten met AI-forecasting

Bedrijven en organisaties die op gouden bergen aan relevante data zitten, rekenen steeds vaker op AI om die te ontginnen. Zo ook bij Coeman Packaging, een distributeur van verpakkingsmaterialen en -machines uit Waregem. Met meer dan 3000 B2B-klanten draait de onderneming een omzet van zo’n 35 miljoen euro. “We waren al een tijdlang op zoek...

coeman

“In een turbulent coronajaar heeft Trendskout er mee voor gezorgd dat we vandaag dezelfde sterke cijfers als vorig jaar kunnen voorleggen.” – Coeman Packaging

Laat ons tonen wat onze Forecasting Tools voor jou kunnen betekenen