Automatisch analyseren van beelden met het Trendskout AI Platform

Ontdek nieuwe inzichten in afbeeldingen. Verwerk enorme hoeveelheden beeld- en videogegevens met de Trendskout-AI.

beeldherkenning

Snelle annotatie van uw beelden en predictive labeling

Extra beeld-analyse technieken

Niet meer zelf zoeken naar het beste model

Razendsnelle verwerking van uw beelden, in de cloud of on premise

Een complete beeldherkenning oplossingTrendskout ondersteunt toepassingen als kwaliteitscontrole, persoon- & toegangdetectie, veiligheid en meer. Met een heldere interface voor snelle annotatie, training en real-time inferentie.

Snelle annotatie van uw beelden en predictive labeling

Trendskout-functies zoals predictive labeling, magnetische selectie en quick click maken annoteren snel en efficiënt. Labelen en annoteren van beelden kan rechtstreeks in Trendskout, u hoeft geen externe tooling te gebruiken en – indien gewenst- kan u beroep doen op onze annotatiepartners.

predictive_labeling_ai
ai_advanced_analysis

Extra beeld-analyse technieken

Trendskout bevat verschillende extra technieken zoals out-of-the-box afstandsherkenning, kleine object detectie, multi stage beeldherkenning etc. Samen met de nieuwste deep learning frameworks in Trendskout maken deze snel de beeldherkenningstoepassingen mogelijk die voor u het verschil zullen maken.

Niet meer zelf zoeken naar het beste model

Het beste beeldherkenningsmodel is de optimale combinatie van beeldtransformatie, deep learning model en hypertuning van dit model. Alle combinaties manueel uitproberen is tijdsintensief. Daarom transformeert het Trendskout-platform automatisch uw beelden waarmee onze AutoML dan aan de slag gaat en het beste model en hypertuning voor u vindt.

algorithms
beeldherkenning ai software

Razendsnelle verwerking van uw beelden, in de cloud of on premise

Trendskout bevat een ingebouwde inferentie server die uw beelden real-time analyseert en de gewenste acties uitvoert. Deze is standaard beschikbaar in de cloud of via een offline server bij u op locatie wanneer privacy of technische redenen dit vereisen.


Enkele referenties


Interessant artikel

TSK model result
 in Solutions

Toegepaste beeldherkenning: veiligheid en gezondheid

In een vorige blogpost beschreven we hoe beeldherkenning werkt, hoe het ontstaan is en vooral hoe deze techniek in Trendskout eenvoudig kan worden ingezet. Hoe halen organisaties meerwaarde uit en passen ze Beeldherkenning toe?Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases, how-to's en video's gratis in je mailbox.Resource Center Toegang  in Solutions Image...

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van machine learning voor uw organisatie.

 in Solutions

Image recognition (AI beeldherkenning): van de early days van de technologie tot eindeloze business toepassingen vandaag

Artificiële intelligentie en machine learning zijn vandaag veelbesproken topics binnen bedrijven en zullen de komende jaren nagenoeg elke economische activiteit grondig transformeren. Eén van de AI toepassingen die al lang tot de verbeelding spreekt is deze waarbij machines, naar analogie met het menselijk brein, beelden kunnen verwerken, analyseren en er betekenis aan geven; beeldherkenning. Denk...

beeldherkenning