Snel geavanceerde spraak- en tekst verwerking opzetten met Natural Language Processing - NLP

Menselijke interacties zijn een cruciaal onderdeel van veel organisaties. Trendskout analyseert spraak of tekst via natural language processing (NLP) en koppelt ze aan inzichten en automatisering zoals tekst classificatie, tekst categorisatie, informatie extractie etc.

artificial intelligence

Verwerk sneller documenten en spraak

Stroomlijn je telefonische helpdesk

Behandel automatisch mail en reacties

Leg verborgen patronen bloot

Spraak en tekst bevatten een schat aan informatie.Trendskout gebruikt AI zoals Natural Language Processing - NLP, Tekst Classificatie, Informatie Extractie en meer

Verwerk sneller documenten en spraak

Organisaties gebruiken Trendskout om hun toevloed aan documenten te categoriseren en te koppelen aan de juiste workflow. Denk maar aan aanvragen die eerst manueel moeten gescreend worden vooraleer de juiste opvolgactie kan bepaald worden. Trendskout Speech & Text automatiseert snel de verschillende variaties op deze toepassingen.

document_conversion_classification
ai dashboard

Leg verborgen patronen bloot

Tekst en spraak bevat waardevolle inzichten over processen, klantenfeedback en je volledige organisatie. Alle spraak en tekst manueel verwerken is echter onbegonnen werk en klassieke IT tools schieten tekort. Trendskout bevat verschillende geavanceerde analyses die deze inzichten visualiseren, waarop die dan kunnen ingezet worden voor verdere actie of automatisatie.

Behandel automatisch mail en reacties

De Trendskout-AI helpt om mails en interactie op je online kanalen te interpreten, te filteren en beantwoorden. Zo vermijd je tijdrovend manueel werk en houd je met je organisatie de volledige controle over je communicatielijnen.

data transformatie
ai_helpdesk

Stroomlijn je telefonische helpdesk

Supportafdelingen worden overspoeld met vragen van verschillende soorten klanten. De tekst- en spraakanalyse van Trendskout zet gesprekken in realtime om in tekst. Die kan vervolgens worden geanalyseerd voor nieuwe klantinzichten en het bepalen van de strategie voor verdere stroomlijning van de helpdesk.


Enkele referenties rond Natural Language Processing - NLP, Tekst Classificatie and Tekst Categorisatie


Tekst Classificatie en NLP in de praktijk

dpg media kurt en heiko
 in General

Het Laatste Nieuws; “Trendskout-algoritme is onze eerste verdedigingslinie voor ongepaste lezersreacties.”

Lezersreacties op nieuwsberichten vormen niet alleen voer voor discussie op de krantenwebsites zelf, maar ook daarbuiten. Menige redactie krabt zich in de haren over hoe ze de balans kan handhaven tussen voldoende inspraak en een beschaafd debat in commentaarsecties. Waar veel nieuwsmedia de afgelopen jaren besloten om reacties volledig uit te schakelen, gooide Het Laatste...

Meer ontdekken over NLP, Tekst Classificatie en Informatie Exctractie tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van machine learning voor uw organisatie.