Win tijd met door AI geautomatiseerde administratie workflowsmet het Trendskout AI-Platform

Heel wat administratieve taken zijn repetitief en volgen een vast patroon: ideaal voor automatisering. Zelflerende en adaptieve modellen uit de Trendskout Machine Learning Engine kunnen die taak perfect vervullen.

artificial intelligence

Krachtig Cloud-AI PlatformDirect inzetbaar met een heldere interface


Controle en rapportering

computer tafel werken

De Trendskout AI kan eveneens ingeschakeld worden om manueel uitgevoerde administratieve processen te controleren. De machine gaat dan op zoek naar onregelmatigheden of anomalieën die op fouten kunnen wijzen. Zodra een risico is gedetecteerd, kan het aan extra controle worden onderworpen. Zo daalt de foutenmarge in uw administratieve processen.


Verwerken en organiseren van inkomende gegevens

Een eerste stap in administratieve processen is het verwerken van informatie die binnenkomt. De Machine Learning van Trendskout kan ingeschakeld worden als gatekeeper die grote hoeveelheden data screent en beoordeelt voor verdere verwerking. Dat vermindert de werklast sterk. Slechts een heel beperkte hoeveelheid input wordt nog doorgestuurd voor menselijke behandeling. Die manuele verwerking zal de machine ook steeds gebruiken als feedback, waardoor het algoritme steeds slimmer wordt en de hoeveelheid manuele verwerking nog verkleint.

kluwen

Hoe halen organisaties meerwaarde uit AI en Machine Learning?

Ontvang toegang tot ons Resource Center met interessante business cases gratis in je mailbox.

Trendskout als onderdeel van uw administratieve team

Gebruik Trendskout als waardevolle aanvulling op uw administratieve team. Voorzie uw medewerkers van extra informatie om sneller en nauwkeuriger beslissingen te nemen.

trendskout robot

Alle features ontdekken tijdens een live demo?Neem contact op en we tonen u de directe meerwaarde van artificial intelligence voor uw organisatie.